mandag 20. februar 2012

A1 i Cebu..

Da har jeg endelig kommet inn i filippinsk døgnrytme og har fått startet med alle mine gjøremål her i Cebu..
Denne uken blir spesielt hektisk i forbindelse med vår organisasjon YoungLife..  Vi har vært så heldige å få med oss A1 som ambassadører for organisasjonen og de er her for å se og oppleve hvordan livet til barna virkelig er i dette område..


A1 starter sin Asia turnè førstkommende lørdag i Manila og disse guttene er ekstremt populære her på Filippinene! Det har vært pressekonferanser, småkonserter, tv-opptak, radiointervjuer og en hel skare av hylende jenter som samler seg hver dag når de dukker opp!

I går hadde vi en fantastisk båttur hvor vi alle fikk slappet av, solt oss, snorklet og ikke minst sett alle de flotte stedene som er her rundt ved Cebu..



Dagen i dag har vært en opplevelse for livet..
Vi har vært på Orlango Island hvor YoungLife skal bygge en landsby for foreldreløse barn..
Vi skal i løpet av en 2 års periode bygge opp 30 hus hvor det skal bo 10 barn + 1 voksen i hvert hus, dermed skal 300 barn få en tryggere hverdag med skolegang, omsorg, medisinsk hjelp og ellers det som måtte være behov.. Vårt møte i dag med barna som hadde forberedt seg med sang, dans, taler m.m. gjorde et sterkt inntrykk på oss alle!! A1 fremførte også sin sang "Like a rose" til stor glede for alle som var til stede!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar